Gastouder

foto-gastouderEen bekend gezicht en persoonlijke aandacht voor uw kind. Flexibele breng- en haaltijden voor u en voordeliger dan reguliere kinderopvang.

Wat is gastouderopvang eigenlijk?

Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang waarbij uw kind(eren) in een huiselijke omgeving worden opgevangen. Dat betekent in dit geval bij gastouder ‘t Bengeltje thuis. Door de kleinschaligheid is er volop aandacht voor de kinderen (en hun wensen). Het betekent ook dat er flexibel met het halen en brengen kan worden omgegaan en dat alleen de afgenomen uren worden afgerekend in plaats van dagdelen. Daarnaast is gastouderopvang voor ouders met wisselende werkdagen en -tijden de ideale oplossing. De dagindeling biedt de kinderen hun rust en regelmaat. Een ander voordeel is dat er altijd een bekend gezicht is bij uw kind(eren), zodat uw kind zich snel veilig en vertrouwd voelt.

Meer informatie

Graag leg ik u nog wat meer uit over mijn activiteiten en over gastouderopvang in het algemeen. Heeft u desondanks toch vragen, neemt u dan gerust contact met mij op.